Els participants que tenen els números situats entre el 22.552 i 23.345 són els afortunats que podran gaudir de les 1.558 places d'allotjament a 10 euros durant el cap de setmana de Girona 10, els propers 26 i 27 de gener. Els guanyadors rebran un correu electrònic a través del qual hauran de confirmar abans de diumenge a mitjanit la reserva en l'allotjament que els hagi tocat.

El sorteig, que va comptar amb la presència del president de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial, Xavier Nicolazzi, va tenir com a "mà innocent" la regidora de Turisme de Girona, Coralí Cunyat. Durant el sorteig, que es va poder seguir en directe per Televisió de Girona i en streaming a través del web www.girona10.net, Nicolazzi va anunciar que tots els participants podran gaudir d'un 10% de descompte en els hotels de l'associació durant tot l'any.

Els afortunats que hagin aconseguit habitació poden regalar l'estada a algú altre, sempre que ho especifiquin en el moment de confirmar la reserva. Si no es confirma, es considerarà que el participant renuncia a l'estada i l'habitació s'atorgarà als primers que estiguin en llista d'espera.

Aquesta és la primera vegada que les places de Girona 10 s'atorguen a través d'un sorteig, ja que l'any passat, durant la primera edició, es van repartir segons l'ordre d'arribada i això va fer que els webs encarregats de les reserves es col·lapsessin i molta gent es queixés perquè no hi van poder accedir. Enguany, unes 28.000 persones s'han inscrit per tal de participar en el sorteig.

A més dels hotels, Girona 10 oferirà també menús en restaurants gironins a 10 euros, que ja es poden reservar per telèfon o per correu electrònic. També hi haurà descomptes a botigues, ofertes especials als locals d'oci nocturn i entrades gratuïtes.