Crema la xemeneia d´una casa de dos plantes al barri de Pont Major

El foc no ha provocat danys importants tot i que ha causat una gran fumarada

 11:08  
Crema la xemeneia d´una casa de dos plantes al barri de Pont Major
Crema la xemeneia d´una casa de dos plantes al barri de Pont Major ACN

ACN | GIRONA Els Bombers han informat que aquest diumenge a dos quarts de nou del matí s'ha incendiat el greix de la xemeneia d'una casa situada al passeig Sant Joan Bosco, número 78, al barri de Pont Major de Girona. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre vehicles dels Bombers i tres d'ells han estat tirant aigua des de dalt la xemeneia durant tres quarts d'hora per apagar el foc. L'incendi no ha causat ferits i tampoc ha afectat a l'estructura de la xemeneia. En aquells moments només hi havia un home a l'interior de la casa que ha pogut sortir pel seu propi peu. El foc ha causat una gran fumarada i ha tenyit les parets de la casa.

Els Bombers han informat que no hi ha perill d'ensorrament. Segons el cos, aquesta mena d'incendis són molt habituals durant la temporada d'hivern. Per exemple, aquesta nit de dissabte a diumenge els Bombers han hagut de fer unes vuit sortides arreu de Catalunya per incendis similars.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació dels Mossos d'Esquadra, del SEM i un vehicle de la Policia Municipal de Girona.

Enllaços recomanats: Premis cinema