La 21a edició de Firarebaixa se celebrarà del 6 al 10 de febrer, comptarà amb 114 expositors i la seva principal novetat seran unes desfilades de moda on es mostrarà l'oferta del saló.

Segons ha explicat la directora de Fira de Girona, Anna Albar, les desfilades tindran l'objectiu "que els visitants puguin conèixer d'una manera atractiva i dinàmica l'oferta que podran trobar a Firarebaixa". Per això, tindran lloc el dijous i el divendres a les cinc de la tarda i durant el cap de setmana a dos quarts d'una del migdia al primer pis del Palau de Fires.

Les desfilades seran el complement a l'activitat del saló, on 114 expositors (sis menys que l'any passat) ocuparan els 8.000 metres quadrats del Palau firal. Més de la meitat dels expositors seran de moda i roba d'esport per a home, dones, joves i nens; més d'un 7% seran de sabateria; més d'un 11% oferiran accessoris, mobilitari i complements per a la llar; més d'un 9% seran de llenceria i més d'un 8% vendran complements (òptica, perfumeria, cosmètica o marroquineria). A més, també hi haurà vehicles d'ocasió, agències de viatges i serveis.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, s'ha mostrat confiada que "un any més, Firarebaixa tornarà a ser un gran aparador amb una bona oferta de productes al millor preu concentrats en un únic espai, el Palau de Fires".

Pel que fa als visitants, s'espera que, seguint la tendència de les últimes edicions, el perfil majoritari sigui el d'una dona d'entre 30 i 50 anys que compra per a tota la família. Durant el cap de setmana, però, s'espera un públic més familiar. Habitualment, els visitants de Firarebaixa procedeixen de Girona, però també se n'esperen de la Catalunya Nord i de l'àrea de Barcelona.