La Policia Local de Salt (Gironès) ha detingut la tarda d'aquest divendres un home que ha trencat un ordre d'allunyament que tenia amb la seva dona per un cas de violència domèstica, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El detingut ha anat al pis de la seva parella, han començat a discutir i llavors ell s'ha desplaçat a la teulada de l'edifici, d'on ha començat a llançar objectes al carrer. Davant la presència policial, l'home ha amenaçat en llançar-se des de l'edifici. Finalment, però, la policia l'ha pogut detenir per trencament de l'ordre d'allunyament, per danys ja que ha causat diversos desperfectes a l'edifici, i per atemptat als agents de l'autoritat. Ningú ha pres mal.

Fins al lloc dels fets, a l'avinguda dels Països Catalans prop del pavelló municipal, a banda de la Policia Local, s'hi han desplaçat efectius dels Mossos, dels Bombers, i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El cas ha generat expectació entre els veïns, ja que l'home s'ha estat a la teulada durant més d'una hora. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat fins i tot l'alcalde del municipi, Jaume Torramadé.