Renfe oferirà un 30% de descompte als assistents a actes al Palau de Congressos

El conveni ha de potenciar el turisme de negocis però també oferirà preus reduïts als assistents dels concerts que tinguin lloc a l'Auditori

 06:30  
Puigdemont, Gómez-Pomar i el president del Patronat de Turisme.
Puigdemont, Gómez-Pomar i el president del Patronat de Turisme.  Patronat de Turimse Costa Brava Girona

GIRONA | DDG L'Ajuntament de Girona i Renfe han signat un conveni per tal de potenciar la ciutat com a destí turístic de negocis. D'aquesta manera, els assistents a congressos, convencions i esdeveniments al Palau de Congressos gaudiran d'un 30% de descompte en els seus bitllets de tren. A més, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial col·laborarà amb el Palau de Congressos tot facilitant els serveis de restauració i allotjament als agents de viatges convidats a la ciutat, mentre que el conveni també permetrà oferir descomptes als assistents dels concerts que vagin a l'Auditori.
L'acord el van rubricar ahir a Madrid l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president de Renfe, Julio Gómez-Pomar, en el marc de la fira Fitur, que se celebra aquests dies a Madrid. A través d'aquest conveni, Renfe es compromet a oferir a tots els assistents i expositors de congressos, convencions o qualsevol altra activitat relacionada amb el turisme de negocis que se celebri al Palau de Congressos gironí un 30% de descompte sobre la tarifa general. El descompte serà vàlid per a tots els esdeveniments que reuneixin més de 75 persones, i s'aplicarà a tots els trens d'alta velocitat i llarga distància, Avant, mitja distància i Rodalies en tots els trajectes de recorregut nacional. Es podran acollir a la iniciativa totes les institucions o empreses organitzadores d'aquest tipus d'events, com ara organitzadors professionals de congressos, agències de viatges, Convention Bureaus o tots aquells col·lectius que organitzin congressos, convencions o exposicions.
A més d'aquestes tarifes especials, les dues parts també s'han compromès a col·laborar per impulsar famtrips (viatges de familiarització) dirigits als públics que es considerin clau.
Per tal de poder dur a terme aquestes accions de familiarització amb la ciutat, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial actuarà com a col·laboradora del Palau, tot facilitant els serveis de restauració i allotjament.
L'Ajuntament gironí també confia, finalment, que el nou acord amb Renfe permeti captar més públic interessat en el turisme cultural. Per això, el consistori explica que el nou conveni se sumarà a les "múltiples accions que s'estan emprenent des de les diferents institucions gironines per afavorir l'arribada de visitants, aprofitant la connexió en alta velocitat amb les principals capitals de l'Estat espanyol".

Enllaços recomanats: Premis cinema