Fira de Girona obre avui la 21a edició de Firarebaixa. La principal novetat és la incorporació de desfilades de moda a la programació de la fira, on es podrà veure l'oferta del saló. Firarebaixa obrirà a les deu del matí amb 114 expositors i fins diumenge s'hi podrà trobar una àmplia mostra de productes al millor preu.

Els expositors ocuparan els 8.000 metres quadrats del Palau de Fires. D'aquests, més d'un 50% seran de moda i roba d'esport per a home, dona, joves i nens; un 7% seran de sabateria; un 11%, d'accessoris, mobiliari i complements per a la llar; un 9%, llenceria i un 8% de complements (òptica, perfumeria, cosmètica o marroquineria). També hi haurà vehicles d'ocasió, agències de viatges i serveis.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha assegurat que "un any més Firarebaixa tornarà a ser un gran aparador amb una bona oferta de productes al millor preu concentrats en un únic espai, el Palau de Fires". Les desfilades es faran demà i divendresa a les 5 de la tarda i dissabte i diumenge a dos quarts d'una del migdia al primer pis del Palau de Fires.

Pel que fa als visitants, s'espera que, seguint la tendència de les darreres edicions, el perfil majoritari del visitant de Firarebaixa sigui el d'una dona d'entre 30 i 50 anys que compra per a tota la família. Durant el cap de setmana, s'espera un públic més familiar. Pel que fa a la procedència, habitualment els visitants de Firarebaixa són de Girona, tot i que se n'esperen de la Catalunya Nord i de l'àrea de Barcelona.