Els Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Policia Municipal de Girona han detingut tres joves per sostreure tubs de coure i radiadors d'un pis de Font de la Pólvora. Els agents van interceptar-los dins d'un cotxe on portaven el material robat. Els arrestats són José Antonio A.M., de 18 anys, i dos menors d'edat que van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior d'un domicili. L'arrestat major d'edat, que té antecedents, va passar el 18 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar llibertat amb càrrecs. Els dos menors d'edat declararan davant la fiscalia de menors quan siguin requerits.

Els fets es remunten el 17 d'abril, quan cap a dos quarts de nou del vespre, una patrulla mixta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Girona, que estava fent patrullatge preventiu per la zona de la Font de la Pólvora, va rebre l'avís que al carrer Hortènsia hi hauria uns nois que estarien sostraient objectes d'un domicili.

Els agents van dirigir-se amb celeritat al lloc i quan van arribar van interceptar un cotxe amb tres persones dins, que coincidien amb la descripció. Els policies van observar que dins del cotxe, aquests nois traginaven set radiadors de diferents mides i tubs de coure.

Una altra dotació dels Mossos va comprovar que de dins d'un habitatge hi faltaven els tubs de la calefacció i els radiadors, a més, també van trobar unes tenalles, una clau anglesa i uns guants, que haurien fet servir els lladres per agafar el material. Després d'identificar els tres joves, els agents van procedir a la seva ???detenció.