Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat 26 d'abril a Girona dos joves de 18 anys mentre estaven robant a un bar. Els fets van passar de matinada quan una patrulla que estava fent patrullatge preventiu va veure com la porta de l'establiment estava mig oberta i va decidir aturar-se per comprovar què passava. En acostar-se al bar-restaurant, van veure com la porta havia estat forçada i l'interior estava regirat. A més, van detectar que les dues persones que estaven a dins intentaven amagar-se. Un cop els agents els van localitzar, no van saber explicar què feien a dins de l'establiment i els va arrestar. Un dels detinguts té antecedents.

Els detinguts són Alejandro Javier R. A. i Àngel A. G., ambdós de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona. La policia els considera autors d'un robatori amb força a un establiment de la capital gironina.

El passat 26 d'abril a quarts de quatre de la matinada, una patrulla de seguretat ciutadana que realitzava patrullatge preventiu per la ciutat de Girona va observar com la porta d'un bar-restaurant estava oberta.

En apropar-se a l'establiment, els agents van veure dues persones a l'interior que, quan es van veure sorpreses, van intentar amagar-se. a patrulla va comprovar com la porta d'accés al bar presentava símptomes d'haver estat forçada i que l'interior estava regirat.

Un cop va trobar els joves que s'havien intentat amagar, aquests no van poder donar cap explicació coherent sobre què estaven fent dins del bar. Davant dels indicis, els policies van detenir els dos joves.

Un dels detinguts, Angel A. G. Té antecedents i va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. La detenció de l'altre jove va quedar sense efecte a l'espera que el jutge el citi a declarar.