La segona edició del festival "Girona a Capella", que se celebrarà durant l'exposició de Temps de Flors, té l'ambició de convertir-se en un festival de referència al sud d'Europa, ja que es tracta de l'únic que hi ha tant a Catalunya com a l'Estat espanyol. Per això, enguany compta amb més del doble de pressupost -s'ha passat de 15.000 a 50.000 euros- i comptarà amb tres formacions internacionals de primer nivell: The Boxettes (Anglaterra), Fool Moon (Hongria) i SeiOttavi (Itàlia), que actuaran totes per primera vegada a Catalunya. A més, també es comptarà amb la presència dels mallorquins Cap Pela i altres formacions catalanes com The Earth Angels, The Hamfris Quartet, Ocumé, Trio Chikiboom, The Minstrels Quartet i Nàiade, que clausurà el festival. A més, durant la setmana també hi haurà les actuacions de diferents corals gironines.

El festival està organitzat per l'Associació Fringe i compta amb el suport tant de l'Ajuntament de Girona com de la Diputació. Enguany, es muntarà un escenari principal a la plaça Independència amb 300 cadires, i s'han programat més actuacions en horari diürn. També es faran actuacions al Mercat del Lleó, el Caixafòrum i la Casa de la Cultura per tal d'arribar a la major quantitat de públic possible. Tots els concerts seran gratuïts.

El director del festival, Pau Marquès, es va mostrar satisfet perquè enguany s'ha fet "un pas més en l'aspecte pressupostari, de programació i d'infraestructura".