Ja tenim els tres guanyadors del Concurs de Fotos de Sant Jordi, organitzat per DiarideGirona.cat, l'estudi de fotògrafs Foto Duch i DDO.cat. Concretament, les obres guanyadores són «Un petó seductor» de l'usuari/a Una rosa al bosc, «La flor de la vida» de l'usuari/a Noa Duch i «Una mirada ho diu tot...» de l'usuari/a susannab.

Com a premi, els guanyadors s'enduran una sessió fotogràfica, 2 fotografies 15x22cm a escollir i 2 punts de llibres amb foto i motius de Sant Jordi, a càrrec de Foto Duch, l'estudi de fotògrafs situats a la Plaça Catalunya, 5, de Salt i DDO.cat.

El concurs de fotos de Sant Jordi ha estat una iniciativa oberta a tots els usuaris registrats de DiarideGirona.cat. Un total de vint-i-quatre fotos han participat al certamen. Les podeu trobar totes a l'àlbum del concurs. En concret, i tal com marcaven les bases del concurs, s'han acceptat totes les fotos rebudes entre el 8 d'abril i l'1 de maig de 2013, ambdós inclosos i l'únic requisit per participar era ser usuari registrat de DiarideGirona.cat. Cada lector podia enviar fins a dues fotografies, les quals s'han anat publicant a la nostra pàgina web. L'elecció dels guanyadors s'ha fet per votació d'un jurat, que ha tingut en compte la originalitat i la creativitat a l'hora de crear l'obra.

'El petó més famós de la història', la foto amb més vots dels lectors

Paral·lelament a l'elecció del jurat, els lectors de DiarideGirona.cat també han pogut dir-hi la seva. La fotografia 'El petó més famós de la història', de l'usuari Disu, ha estat la més votada. Ha obtingut 661 punts gràcies al vot de 143 persones. La següent més votada ha esta 'Una mirada ho diu tot...', de Susannab, amb 272 punts atorgats per 58 votants. A tots els usuaris que han enviat les seves fotos i als internautes que han votat, DiarideGirona.cat els dóna les gràcies.