La revista National Geographic del mes de maig inclou un reportatge sobre Girona aprofitant que la ciutat, durant aquest mes acull l'exposició Temps de Flors. En total s'hi poden llegir quatre pàgines en el que és l'edició espanyola de la revista especialitzada en viatges sota el títol "Girona a la Primavera".

El reportatge està a la secció "Escapada" i comença amb una de les imatges més típiques de la ciutat: les cases de colors de l'Onyar, amb la Catedral al fons i el pont de les Peixateries Velles. També hi ha dues fotografies de Temps de Flors: una de la casa Mascaró, al carrer de la Força, una altra el carrer Alemanys. En pàgines posteriors es veuen muntatges florals a les escales de l'església de Sant Martí- pujada de Sant Domènec, el carrer de la Força, el pont medieval de Sant Pere de Galligants, les escales de la Catedral, el claustre de la Catedral i els Banys Àrabs.

Dels millors destins del món

El text destaca que durant el mes de maig "el nucli antic s'egalana amb una gran festa floral", en referència a Temps de Flors, que aquest any arriba a la seva 58a edició i que es farà de l'11 al 19 de maig. Precisament aquest esdeveniment va fer que la revista nord-americana Traveller National Geographic escollís Girona l'any passat com un dels millors destins del món per viatjar-hi durant la primavera.

El reportatge d'aquest mes de maig destaca alguns dels punts obligatoris de visitar per als turistes. Hi apareix així, la plaça del Vi, la Rambla Llibertat (on destaca la presència de la casa Norat que la revista posa com a exemple d'edifici modernista i que enguany serà una de les grans novetats per poder visitar per Temps de Flors), Sant Martí Sacosta, el Centre Bonastruc ça Porta, el Museu d'Història de la Ciutat, la Catedral, l'església de Sant Fèlix, la Muralla, el Banys Àrabs i Sant Pere de Galligants.

A més, destaca el Call Jueu assenyalant que el nucli antic ocupa el que durant segles va ser el barri jueu. També detalla que pujant per les escales de la Catedral es pot contemplar una extensa vista del Barri Vell i que aquest punt és un dels que "presenten una de les decoracions més elaborades" per Temps de Flors. Finalment hi ha un mapa on destaca el riu Onyar i que serveix per situar diferents enclavaments de la "Girona medieval".