Alguns testimonis asseguren que els autors d'una agressió aquest cap de setmana en una discoteca de Girona són els maeixos que jan han causat aldarulls en altres ocasions. En aquest darrer cas, haurien atacat una persona que va patir diverses contusions, talls i alguna mossegada abans que s'aconseguís aturar la baralla. Abanas que arribessin els mossos d'Esquadra, els agressors van fugir.

Un cas similar en va viure el mes de març quan un grup, que algun testimoni apunta que seria el mateix que en aquesta ocasió, va començar a llançar ampolles i altres elements des de l'exterior del local a un altre grup després d'una disputa que va acabar afectant adiferents vigilants de seguretat. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, els autors també havien fugit.

La discoteca està situada al carrer Camp de les Lloses de Girona, malgrat que a la seva pàgina web indica que està al terme municipal de Salt. Aquesta incorreció va portar a una confusió a aquest diari a l'hora de redactar la notícia i va acabar ubicant la discoteca candal a salt, quan pertany al terme municipal de Girona.