La inversió a Girona de les produccions audiovisuals que es van fer durant el 2012 s'estima en 62.883 euros, segons els càlculs de l'Ajuntament. Aquesta quantitat inclou les despeses d'allotjament, els càterings o el lloguer de material, entre altres qüestions. Del total, l'Ajuntament va ingressar 4.415 euros corresponents a les taxes aplicades pel consistori per concedir els permisos. Aquestes taxes s'apliquen sobre produccions de caràcter professional o comercial, tant en rodatges com en sessions fotogràfiques.

Durant el 2012, la Girona Film Office va gestionar 37 produccions audiovisuals. D'aquestes un 31% van ser curtmetratges o produccions acadèmiques, seguides de les produccions promocionals i sessions fotogràfiques comercials, que van representar un 19%. També hi va haver gravacions de pel·lícules i reportatges.

Les 37 produccions de l'any passat van ser la quantitat més elevada dels darrers cinc anys, a excepció del 2010, quan es van fer un total de quaranta produccions audiovisuals. La xifra és molt superior al 2008, quan se'n van registrar ?només tres. L'any següent, la dada va pujar fins als 26. Al 2011, Girona va ser escenari de 32 produccions.

Aquest any, una desena

En el que va d'any, s'han gestionat deu produccions. Hi ha hagut dos curtmetratges: un d'acadèmic de la Universitat de Girona (UdG) i un altre de l'Institut Narcís Xifra. Dos més han estat per a reportatges de televisió: un per a Micer Comunicació i l'altre per a Media 3,14 SL. També s'han fet dos espots comercials: un per a "A Smart Job" i un altre per a "The Garage Films SL". Hi ha hagut dos sessions fotogràfiques: una d'Image Nations SL (per un cotxe de la marca Infiniti) i l'altre per a Jorofon SL (per a El Celler de Can Roca). A més a més, s'ha gravat part d'un llargmetratge de la productora La Termita Films (d'Isaki Lacuesta i la guionista Isabel Campo). Finalment s'ha gravat d'un documental promocional (a càrrec de Marco Zouvek Productions).

Al llarg de la història s'han realitzat més d'una desena de pel·lícules que han tingut entre els seus escenaris la ciutat de Girona. La Girona Film Office té controlades les següents: Pandora i l'holandés errant d'Albert Lewin; Mi General de Jaime de Armiñán; Soldados de Salamina de David Trueba; Las voces de la noche de Salvador Garcia Ruiz; El perfum. Història d'un assassí, de Tom Tykwer; El juego del ahorcado de Manuel Gómez Pereira; Tres dies amb la família de Mar Coll; El idioma imposible de Rodrigo Rodero; Agnosia, d'Eugenio Mira; El Monje de Dominik Moll; Los Pelayos d'Eduard Cortés; La Lapidation de Saint Étienne de Pere Vilà Barceló; Tengo ganas de ti de Fernando González Molina; i Murieron por encima de sus posibilidades d'Isaki Lacuesta.