Com ja és tradició, la mutualitat de salut Montepio Girona celebrarà el proper divendres 12 de juliol la Diada de Sant Cristòfol, patró dels conductors.

Durant la gran jornada de la mutualitat s'homenatjaran als mutualistes que enguany compleixen la xifra de 50 anys com a associaciats a Montepio Girona. D'altra banda, també es retrà un homenatge a col·laboradors de la medicina que han dedicat la seva trajectòria professional als mutualistes, un acte que servirà per agrair la seva fidelitat a l'entitat.

L'esdeveniment, que conclourà amb un aperitiu per a tots els assistents, tindrà lloc a l'Hotel Carlemany i es preveu que hi hagi una alta participació.

La celebració començarà a les dotze del migdia, moment en el qual tindrà lloc una benvinguda per part de la Junta Directiva del Montepio a les diferents autoritats, socis col·laboradors i convidats. Poca estona després, al voltant d'un quart d'una, tindrà lloc un dels moments culminants: l'homenatge i agraïment als mutualistes que compleixen mig segle com a socis de la mutualitat. Aquesta distinció, que es preveu que duri aproximadament mitja hora, servirà de preludi per una nova honorança, la que en aquest cas rebran els col·laboradors de la medicina.