Durant aquesta setmana l'Ajuntament de Girona ha instal·lat a 7 parades del bus urbà unes plataformes de plàstic reciclat per facilitar l'accés dels usuaris. Les noves plataformes, que són un 25% més econòmiques que les de formigó, han suposat un cost d'adquisició i instal·lació de 29.153 euros i han estat proveïdes per l'empresa Zicla.

Pel que fa a les parades on s'han situat les plataformes, aquestes es troben ubicades al passeig d'Olot, davant el pavelló (L4); al carrer Palamós nº 1 (L1-L6); al carrer Santa Eugènia amb carrer Güell (L3); al carrer Emili Grahit nº 58 (L11); al Grup Girona per Girona (L11); a la plaça Miquel de Palol (L11); i al carrer Rutlla núm. 155 (L1).

Millora de la visibilitat

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, destaca que les noves plataformes instal·lades "milloren l'accessibilitat i la visibilitat de l'usuari a la mateixa parada i, alhora, eviten que puguin estacionar-hi vehicles". D'altra banda, les noves estructures també permetran que augmenti la velocitat comercial de les línies, ja que l'autobús no haurà de realitzar tantes maniobres per realitzar l'estacionament.