La Policia Municipal de Girona ha detingut un menor que anava en un ciclomotor robat, sense casc i que no disposava de permís de conduir com a presumpte autor d'un delicte de furt d'ús de vehicle.

Els agents van arrestar-lo com a presumpte autor de delictes contra la seguretat vial i de furt d'ús de vehicle.

Els fets van passar dimecres al voltant de les cinc de la tarda, quan una unitat uniformada que feia tasques de seguretat ciutadana pel barri de Pont Major va veure un ciclomotor que circulava a gran velocitat pel carrer Port Lligat amb el conductor sense casc de protecció. Immediatament els agents van anar cap al lloc on es dirigia el vehicle i van arribar fins a la zona esportiva, lloc on el jove va estacionar el ciclomotor i va començar a córrer.

Pocs metres més enllà els agents van aturar-lo i el van identificar. Van veure que el ciclomotor tenia el cablejat del pany per fora del carenat, amb símptomes evidents de forçament. En les comprovacions, van constatar que el ciclomotor havia estat sostret feia dos dies. A més, els policies van saber que el noi no tenia cap permís de conduir i per això se li van imputar també un delicte contra la seguretat vial.