Després de 10 anys de regidor, de 1995 a 2003 i de 2011 a 2013, el regidor socialista de l'Ajuntament de Girona Ramon Ceide es retira de la política activa havent dedicat 33 anys al món de la gestió pública i d'una forma molt especial a la gestió urbanística. L'edil ha comunicat aquest dimecres públicament la seva renuncia a l'acta de regidor al·ludint motius personals i deixant pas a gent nova, en aquest cas a Joaquim Bonaventura, que serà el nou regidor del grup socialista. "Començo a notar que ja no tinc ni l'energia ni la capacitat suficient per donar aquest cent per cent que requereix l'exercici de regidor. També es cert que avui la família em reclama una major atenció", ha dit.

Aquest setembre es complirà un any des que Ceide es va jubilar com a professor de la UdG, donant per tancada la seva activitat professional després de 43 anys d'exercici. "Acabem de superar la meitat del mandat, la propera setmana serem ja en ple agost i tots tindrem una mica més de temps per preparar els canvis: aquest és el moment. Per aquests motius, que són del tot personals, he pres la decisió de renunciar ara a l'acta de regidor" ha explicat l'enginyer gironí.

Joaquim Bonaventura, el nou regidor

El gironí Joaquim Bonaventura, era el número 8 en la llista socialista de les passades eleccions municipals i serà el que ocuparà l'acta de regidor que deixa Ramon Ceide. "Em fa il·lusió que sigui en Quim Bonaventura qui em rellevi, ell coneix com ningú les dificultats de mobilitat que hi ha a la ciutat i en aquest camp segur que podrà aportar una gran experiència i coneixement", ha explicat el fins ara regidor socialista. Bonaventura té una llarga experiència en direcció d'empreses i des del 1984 ha estat vinculat a l'associació de persones amb disminució físiques MIFAS com a soci, com a treballador i posteriorment ocupant diferents llocs en la Junta Directiva de l'entitat.