Un menor ha mort atropellat aquest divendres cap a les sis del matí a dins del terme municipal de Girona. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, es tracta d'un jove d'uns 14 anys que hauria creuat la via sense adonar-se que venia el comboi. D'altra banda, a la tarda hi ha hagut un altre atropellament mortal entre Blanes i Malgrat de Mar. A diferència del que es deia a la notícia de l'ACN de les 18.10 h, en aquest segon accident no s'hi ha vist implicat cap menor. El segon accident ha obligat a tallar la circulació de trens a la R1 en la zona afectada durant unes tres hores.

Protecció Civil ha informat que cap a dos quarts de set de la tarda d'aquest divendres s'ha normalitzat la circulació de trens a la línia de rodalies R1 entre Blanes (Selva) i Malgrat de Mar (Maresme).

Durant aquesta estona, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d'autobusos per cobrir el tram afectat. Els trens amb destinació a Blanes i a Maçanet finalitzaven el recorregut a l'estació de Malgrat. Els viatgers amb destinació Blanes, Tordera i Maçanet, havien de fer transbordament a l'estació de Pineda a un servei d'autocars entre Pineda i Blanes.