La colla castellera Marrecs de Salt presenta avui a les vuit del vespre l'edició limitada d'unes vambes dissenyades exclusivament per a aquest col·lectiu. L'acte tindrà lloc al local d'assaig de l'entitat, ubicat a l'Antiga fàbrica Coma-Cros, i servirà per presentar un producte que tindrà unes clares característiques patriòtiques: una estelada de la marca amb el fons del color blau propi de Marrecs.

L'aparició de les vambes, dissenyades per l'empresa "VamCats", està vinculada amb la línia de creixement de l'entitat. Una evolució que ha tingut lloc després de l'exitosa diada de la Festa Major de Salt, esdeveniment que va suposar un salt qualitatiu després que la colla aconseguís consolidar-se com a colla de vuit descarregant la primera tripleta (quatre de vuit, dos de vuit amb folre i tres de vuit).

Amb la nova indumentària, els Marrecs volen encetar la recta final de la temporada fent coincidir la represa dels assajos amb l'estrena d'aquest complement. Segons el president de la colla, Pitu Masdevall, la proposta ha rebut una gran acceptació: "Hem venut gairebé totes les vambes d'un tiratge de 100 parells".

L'arribada d'aquest nou producte trenca amb la tònica de l'entitat pel que fa a les actuacions de marxandatge impulsades fins el moment. "Sempre hem elaborat productes com camisetes o bosses per posar la faixa i la camisa, però en aquesta ocasió buscàvem un producte més potent", detalla el president de l'entitat saltenca.