Tot Nuvis va obrir aquest divendres les portes de la seva 21a edició per "celebrar que sou parella", com així anuncia el lema d'aquest any. Fins demà, el saló nupcial de Fira de Girona presenta 118 estands, un 15% més que el 2012, i diverses activitats lúdiques dirigides a aquelles parelles que preparen el seu casament. A més, Tot Nuvis pretén convertir el territori gironí en una "terra de casaments". L'objectiu, tal com va dir la directora de Fira de Girona el dia de la presentació del certamen, és superar el nombre de visitants en un 15% respecte l'any passat, com l'increment d'expositors. El saló va rebre uns 3.000 visitants en la passada edició.

Propostes personalitzades sobre el lloc on celebrar la cerimònia, els vestits dels nuvis, els dels convidats, les aliances, el restaurant o fins i tot la lluna de mel. Entre les activitats d'aquest any destaquen per avui el taller "Noves tendències i protocol en els casaments" sobre l'evolució i canvis d'estil de les celebracions, impartit per l'organitzadora d'esdeveniments Laura Rusiñol; i el taller "Parella i sensualitat" de la coach experta en sexualitat Yolanda Dionisio. A més, demà al matí, hi haurà una masterclass teòrico-pràctica sobre el gintònic, i classes de ball.

D'altra banda, el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya de la demarcació de Girona, (Codic-Gi) està present per primera vegada al saló Tot Nuvis, per tal d'assessorar les parelles visitants sobre com crear l'ambient idoni per celebrar la cerimònia i, fins i tot, sobre com decorar la seva llar.

Pel que fa a la passarel·la "ens casem" també presenta novetats. Per una banda, estrena format i ubicació i compta amb la direcció artística i escenografia de Toni Claro, de model ONtop. Per l'altra, "per primera vegada, també donarà cabuda als convidats", va explicar la directora.

Desfilades de renom

Al llarg d'aquests dies es faran tres desfilades per tal de presentar les últimes tendències en moda nupcial i de celebració, llenceria, joies, maquillatge, perruqueria i rams de núvia. Uns bouquets dissenyats pel campió d'Espanya d'Art Floral, Eduard Maynegre. La primera passarel·la serà avui a la tarda, i es repetirà diumenge, tant al matí com a la tarda.