Els Bombers van haver d'actuar ahir en l'extinció d'un incendi en un pis del barri la Devesa-Güell de Girona. A causa del foc es va haver de confinar l'edifici i el propietari del pis afectat, que ja era fora quan els efectius d'extinció van arribar-hi, va quedar intoxicat pel fum de caràcter lleu i per això, se'l va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El foc es va declarar passades les deu del matí, quan els Bombers van rebre l'avís d'un incendi d'habitatge a la plaça Prudenci Bertrana, número 7, de Girona. Fins als lloc dels fets es van mobilitzar cinc dotacions dels Bombers. Aquests van poder donar per extingit el foc en poc més d'un quart d'hora.

L'incendi va cremar completament el menjador del segon pis i va provocar molt de fum, que es va estendre per tota la vivenda. Així, la tasca dels Bombers, un cop apagat el foc, va consistir a ventilar tot l'habitatge i la caixa de l'escala, també afectada.

El propietari del pis sinistrat, que era fora quan van arribar els Bombers, va ser evacuat a l'hospital Trueta per inhalació de fum, encara que el seu diagnòstic és lleu. La resta del veïns que hi havia a l'edifici, nou persones, van quedar confinats amb seguretat.

Dimarts, els Bombers també van haver d'actuar en un foc cap a les onze del matí en una segona planta d'un pis del número 3 del carrer de la Creu. Es va cremar la campana de la cuina i en 20 minuts el van donar per extingit. El propietari del pis va patir cremades superficials a les mans i per això, el van traslladar fins al Trueta.