L'Associació de Comerciants de Sant Narcís - Sector Dominiques, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de Girona, està duent a terme la campanya "Paraules Viatgeres" per tal de fomentar el coneixement del català entre la ciutadania.

Fins al 10 de gener, els establiments associats mostren als seus aparadors cartells amb l'etimologia de diferents paraules relacionades amb el seu àmbit comercial. En paral·lel, s'ha organitzat un concurs obert a tothom que hi vulgui participar, consistent en comprovar si són certes o falses un seguit d'afirmacions relacionades amb la informació que es troba als cartells.

Les butlletes per participar-hi es poden trobar als establiments associats, al facebook de l'Associació (www.facebook.com/comercsantnarcis.dominiques) i la web del CNL de Girona.

Entre tots els encertants de les 8 respostes correctes es sortejarà un lot de productes i vals de descompte cedits pels establiments participants.

Mentrestant, el barri continua vivint les festes de Nadal i Reis de manera activa. Ahir mateix, per exemple, hi va haver una passejada amb poni gratuïta al carrer Mare de Déu del Remei per tots aquells qui aconseguissin un tiquet fent una compra als comerços de l'Associació i una xocolatada infantil a les voltes de la plaça Assumpció. Allà mateix hi ha aparèixer un patge reial que va agafar les cartes dels més menuts. Mentrestant, continua el concurs d'aparadors de Nadal del barri.