Veïns de l'entorn del carrer Punta del Pi de Girona s'han revoltat contra la nova ubicació dels contenidors que estan allunyats d'on hi havia els anteriors. Aquests residents han decidit continuar deixant les escombraries allà on hi havia els recipients fins fa uns dies i cada dia s'hi acaba formant un munt de deixalles.

Allà mateix es pot veure un cartell on es reclama que els contenidors es tornin a posar allà on havien estat en el passat. "Preguem que es tornin a col·locar els contenidors aquí perquè som gent gran", s'hi pot llegir. Està situat just allà on Girona + Neta hi havia posat un indicador avisant del canvi d'ubicació dels recipients.

El canvi de lloc dels contenidors es va produir quan es van retirar els antics de metall pels nous de plàstic. Ara estan a més de cent metres d'allà on estaven. L'Ajuntament va començar fa unes setmanes la renovació de tots els contenidors de la ciutat. Una mesura polèmica pel seu preu i que, a més, està generant queixes en diversos punts de la ciutat perquè alguns s'han situat en indrets diferents dels que hi havia fins ara. També hi ha queixes perquè els nous contenidors queden plens de seguida i no és difícil veure restes de deixalles a fora. L'Ajuntament ha avisat que sancionarà qui, per exemple, no plegui el cartró per introduir-lo a dins del contenidor de paper, ja que sense plegar ocupa més espai.