El presumpte lladre d'una botiga de bicicletes de Girona va saltar en marxa del cotxe de policia en el qual el traslladaven després de la seva detenció, encara que va ser atrapat de nou pels agents després de recórrer uns cinquanta metres, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 31 de desembre, després que es disparés l'alarma d'un establiment comercial de venda de bicicletes.

Els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc i van veure un jove que corria amb una bicicleta de l'interior de la botiga, que tenia trencat el vidre de l'aparador.

Després de la persecució, el presumpte lladre va ser detingut, però després va trencar el vidre de la finestra de la part posterior del vehicle policial durant el seu trasllat a comissaria i va saltar en marxa, encara que va ser interceptat de manera immediata.

Un cop a les dependències policials, el presumpte autor del robatori, un veí de Girona de 22 anys i nacionalitat algeriana, va mantenir una actitud agressiva i va amenaçar un dels agents dels Mossos d'Esquadra.

El detingut, que té antecedents, va passar el 31 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.