El ple municipal de l'Ajuntament de Girona donarà compte aquest dilluns de l'aprovació definitiva del pressupost per a l'any 2014, sense que hi hagi votació. En concret s'exposarà que el 16 de desembre, l'alcalde, Carles Puigdemont, va signar un decret on es rebutjaven totes les al·legacions i es donaven per aprovats els comptes per aquest any.

La regidora d'Hisenda i Gestió Municipal, Maria Àngels Planas, ha explicat que ni caldria passar el decret pel ple municipal, però que ho fan a petició del grup municipal. D'aquesta manera, s'espera que les formacions puguin intervenir. Planas ha explicat que només el PSC i ICV-EUiA havien presentat al·legacions i que cap complia els requisits legals per tal que poguessin ser estudiades i per tant s'ha desestimat.

El pressupost per a aquest 2014 s'havia aprovat inicialment en el ple del mes de novembre gràcies al vot favorable del regidor no adscrit Carles Palomares i a les abstencions del regidors dels grups municipals del PSC i el PP. El pressupost és d'uns 101 milions d'euros i amb uns 6,2 milions destinats a inversions (uns 300.000 euros més que l'any anterior).