Una persona ha estat atesa amb afectacions de caràcter lleu per la inhalació de fum causat per un incendi que s'ha produït aquest matí, a les 10.17 hores. Els Bombers han estat alertats d´un incendi d´habitatge a la primera planta del número 40 de la travessera de Santa Eugènia de Salt, un edifici de quatre plantes. El foc, que els efectius han pogut donar per controlat en poc més de deu minuts, ha cremat el menjador i dues habitacions i la resta d´immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura. Així mateix, a través del pati de llums, el fum també ha afectat la resta de pisos superiors.

Els veïns de tot el bloc, unes 25 persones, han estat desallotjades preventivament i els serveis sanitaris del SEM, que ha enviat dues unitats al lloc de l´incendi, han evacuat per inhalació de fum a una dona de 31 anys afectada menys greu a l´hospital de Santa Caterina.

Al lloc, treballen sis dotacions dels Bombers, que a hores d´ara, estant acabant de revisar i ventilar l´immoble afectat, així com també la resta de pisos superiors de l´edifici.

A més, també es troben al lloc treballant dues patrulles dels Mossos d´Esquadra i efectius de la Policia Local.