El trànsit de vehicles al carrer Bernat Boades de la ciutat de Girona quedarà tallat a partir del proper dilluns, 20 de gener. La zona afectada és la que es troba ubicada entre el carrer del mestre Francesc Civil i el passatge dels Massaguer. El consistori preveu que es restableixi la circulació en aquest tram a partir del 31 d'aquest mateix mes.

A causa d'aquest tall de circulació, motivat per les obres de construcció d'un nou col·lector arran de la remodelació del carrer Bisbe Sivilla, els vehicles procedents de Bernat Boadas i Caterina Albert es desviaran cap al carrer del mestre Francesc Civil. "Com sempre que es fan actuacions que requereixen tallar la circulació de vehicles, demanem paciència als ciutadans i ciutadanes per les molèsties que aquesta incidència els pugui produir i agraïm per avançat la seva comprensió", assenyala el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

El representant municipal, a més, també recorda als ciutadans que poden fer arribar qualsevol dubte o suggeriment a través de la bústia d'avisos del web municipal o dirigint-se directament al servei de mobilitat de l'Ajuntament.