Els Mossos denuncien el conductor d'una retroexcavadora per triplicar la taxa d'alcohol permesa a Sant Julià de Ramis

Sant Julià de Ramis (ACN).- Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el 14 de gener passat un veí de Camós (Pla de l'Estany), de 47 anys i de nacionalitat espanyola, per conduir una retroexcavadora amb una taxa d'alcohol que gairebé triplicava la permesa. Pels volts de les quatre de la tarda del mateix dia, els mossos van tenir coneixement que una persona sortia d'un restaurant després d'haver ingerit una gran quantitat de begudes alcohòliques i pretenia conduir una retroexcavadora. Una patrulla es va dirigir a la zona i va localitzar vehicle circulant pel quilòmetre 721 de la carretera N-IIa, al terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).

Un cop van aturar el vehicle, els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,71 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, i gairebé triplicava el màxim permès que era de 0.25 mg/l.

El conductor va quedar denunciat amb l'obligatorietat de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.