Els veïns de la plaça Montserrat volen que se soterrin els contenidors

També demanen a l'Ajuntament que parli amb l'empresa elèctrica per tal que es pugui treure el transformador que hi ha actualment

26.01.2014 | 06:52
Contenidors a la plaça Montserrat de Girona.
Contenidors a la plaça Montserrat de Girona.

Els veïns de la plaça Montserrat de Girona volen que, aprofitant les obres de reforma que es faran després dels treballs del tren d'alta velocitat (TAV), se soterrin també els contenidors. Així ho van fer saber als regidors d'Urbanisme, Carles Ribas, i de Sostenibilitat, Jordi Fàbrega, en una reunió celebrada dijous per informar de les obres, que començaran el proper 3 de febrer. Els veïns també van reclamar a Fàbrega que parli amb l'empresa elèctrica per demanar-li que soterri també el tansformador que hi ha al mig de la plaça.

La reforma de la plaça Montserrat ha de permetre rebaixar-ne les parets actuals, per tal de millorar la connexió entre el Parc Central i la plaça Assumpció. Aprofitant aquestes obres, els veïns volen que se soterrin els contenidors de la plaça, tal com s'ha fet en altres punts de Girona com ara la plaça Marquès de Camps o la plaça Sant Domènec. "Ho hem estat demanant des del principi, i millor que se soterrin ara i no més endavant, per no gastar diners en va", va indicar la presidenta dels Comerciants de la zona, Esther Arnau, durant la trobada. Malgrat que l'Ajuntament no preveu, de moment, el soterrament, Fàbrega es va comprometre a estudiar-ho.

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema