L'Ajuntament de Salt ha fet balanç de les activitats que el servei de joventut del municipi ha dut a terme durant el 2013. Les xifres mostren que, de mitjana, s'han atès 90 joves al dia. Això inclou els serveis del Punt d'Informació Juvenil de l'Estació Jove, les activitats de la Fàbrica Jove i consultes i assessoraments del Punt Jove de Salut.

Segons el consistori, l'Àrea de Joventut ha realitzat el programa Joves per l'Ocupació i el Brigada Jove. En el primer cas, amb la formació de 20 joves en tasques d'auxiliar de cambrer dels quals el 70% han obtingut un contracte. En el segon cas, s'han format a 25 joves d'entre 16 i 17 anys amb un curs de premonitors aconseguint la contractació de vuit d'ells durant la temporada d'estiu dins el projecte "Juguem?" de dinamització de patis i places de Salt.

Pel que fa al lleure, l'Ajuntament destaca la programació de 70 activitats en el marc de "Hivern-Primavera-Estiu-Tardor Jove". A més, despunten nous projectes, com els Infovip, "joves referents dins dels instituts que dinamitzen activitats a les hores del pati i informen als alumnes sobre temes d'interès", segons s'informa, o el Punt Jove de Salut. En aquest darrer cas, els tallers VIP atenen una setantena de joves, els més grans dels quals duen a terme projectes d'aprenentatge i servei a la comunitat de Salt. En el camp de la Salut, el consistori destaca que s'ha establert la coordinació amb l'hospital Santa Caterina per oferir un servei de llevadora a l'Estació Jove, un assessorament especialitzat en temes de la sexualitat.