Un arròs amb sèpia de mil euros

Puigdemont va fer un capítol de «Cocinar con el alcalde» sense costos de producció però sí d'allotjament de l'equip

29.01.2014 | 16:47
Un arròs amb sèpia de mil euros
Un arròs amb sèpia de mil euros

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), va participar el passat 27 de novembre en el cicle Cocinar con el Alcalde, organitzat per Canal Cocina i que serveix per donar a conèixer diferents ciutats a través de la seva gastronomia. Amb el davantal posat, l´alcalde gironí va optar per preparar un arròs amb sèpia de la Costa Brava. I malgrat que aquesta acció promocional no va suposar cap cost de producció, l´Ajuntament de Girona sí que va assumir les despeses d´allotjament de l´equip de producció, que va dormir a l´Hotel AC Palau de Bellavista. El preu de la pernoctació va ser de 1.087,35 euros.

Segons argumenta el consistori, la regidoria de Turisme i Comerç inclou, dins del seu Pla d´Accions, la coordinació de mitjans de comunicació especialitzats en turisme que permeten promocionar la ciutat com a destí. Per això, quan l´Ajuntament va rebre la proposta presentada per Canal Cocina van decidir acceptar-la, ja que no suposava cap cost de producció i permetria presentar els atractius gastronòmics de la ciutat i fer-ne difusió des de la vessant gastronòmica.

I així va ser: a banda de cuinar Puigdemont l´arròs amb sèpia acompanyat de la periodista Begoña Tormo, el programa també va mostrar alguns dels espais gastronòmics més coneguts de la ciutat, com ara el Mercat del Lleó -on el seu president, Joan Gronell, va ensenyar alguns dels productes més populars de la zona-, el restaurant La Riba i la gelateria Rocambolesc, fundada per Jordi Roca. Com que l´equip de Canal Cocina va estar gravant durant tot el dia a Girona, l´Ajuntament va assumir el seu allotjament a l´hotel AC Palau de Bellavista per a la nit del 27 al 28 de novembre.

Enllaços recomanats: Premis cinema