Una avaria que va afectar dues línies elèctriques va deixar diversos barris de Girona a les fosques ahir al vespre. La manca de subministrament hauria afectat multitud de veïns que es van quedar sense llum. Fins i tot alguna sala de cinema hauria patit l´afectació , que hauria provocat que els usuaris no poguessin acabar de veure la pel·lícula, que va quedar tallada a mitja sessió, just en un dels dies dels considerats econòmics.

L´avaria va començar quan faltaven cinc minuts per a les nou del vespre i va deixar sense llum multitud de carrers del sector Devesa- Güell, així com de gran part del Mercadal, Montjuïc i Fontajau, i també zones de Pedret i del Pont Major i la Gran Via de Jaume I, entre altres.

Molts van haver-se d´espavilar per poder cuinar i per no passar fred en absència de calefacció i d´estufes. Els operaris de la companyia van treballar per aconseguir anar retornant la llum progressivament, i uns minuts després de les onze de la nit havia quedar solucionada l´avaria a totes les zones excepte a Sant Ponç, on es treballava en un transformador. Al tancar aquesta edició no se sabia exactament què havia originat l´avaria a les dues línies elèctriques.