El PSC vol que es concreti el pla d´acció social de les Pedreres

Demanen a l'equip de govern que deixi el pla urbanístic sobre la taula
fins que s'hagi fet el social

30.01.2014 | 00:00

El PSC de Girona vol que l'equip de govern, en mans de CiU, concreti quines seran les grans línies del Pla d'Acció Social de les Pedreres abans que s'aprovi el Pla Especial Urbanístic. Segons indiquen, el pla social és "indispensable" i "previ" per poder desenvolupar la vessant urbanística.
Els socialistes van presentar ahir les al·legacions al Pla Especial de les Pedreres, que ha estat en exposició pública fins avui. En el seu escrit, el PSC indica que "l'eradicació d'aquestes barraques i edificacions il·legals situades sobre terrenys públics, amb la reubicació de les famílies i persones afectades, comporta la necessitat d'establir un programa d'acció social que haurà d'abordar tard o d'hora el consistori". A més, els socialistes afegeixen que "tot i que la resolució d'aquesta problemàtica social i l'establiment d'aquest programa no és objecte directe d'aquest pla especial, és evident que aquest problema se superposa a la recuperació d'aquest indret, i la seva resolució és indispensable i prèvia al desplegament de les determinacions d'aquets pla". Per això, des del PSC demanen a l'equip de govern que deixi el Pla Urbanístic a sobre la taula fins que no s'hagi acabat el programa d'acció social.
En cas que el document s'acabi portant al ple sense que hi hagi el Programa d'Acció Social inclòs, la portaveu del PSC, Pia Bosch, demana que es presenti com a Pla Director, d'on s'hauria de derivar el Pla Especial de les Pedreres un cop contingués el programa social que reclamen. Els socialistes, finalment, volen que s'aprofundeixi en algunes de les anàlisis que s'inclouen en el document.

Enllaços recomanats: Premis cinema