Veïns de Vista Alegre es queixen dels excrements dels gossos

En diversos portals s'hi pot veure sofre escampat i ampolles d'aigua per evitar que hi orinin els animals

06.02.2014 | 07:36

Diversos portals del barri Carme- Vista Alegre de Girona s'han queixat de la multitud d'excrements que deixen els gossos al mig del carrer i que els seus propietaris no recullen. També dels orins en diferents parets. Sovint es tracta de persones que treuen a passejar la seva mascota al Parc de Vista Alegre des d'altres carrers.
En un portal del carrer Vista Alegre, que desemboca al parc, s'hi pot veure la paret plena de sofre. "A l'entrada de l'edifici on visc hi ha una columna d'obra i com que no hi ha cap arbre a prop perquè hi orinin els gossos, ho fan a la columna. Què hem fet els residents que vivim a l'edifici per evitar que els gossos aixequin la cama quan passen per davant de la columna? Hi hem escampat sofre per evitar-ho, però els gossos, que no són intel·ligents, però sembla ser que "tontos" tampoc, han pensat que tota vegada que no hi poden orinar hi defequen", relata un afectat.
També es poden veure portals amb sofre al carrer de l'Olivera, que també condueix al parc. Hi han afegit cinc o sis garrafes d'aigua per intentar espantar els animals. Fins fa poc, en un establiment del carrer del Carme també s'hi podia veure un cartell reclamant als amos que no deixessin que les seves mascotes miccionessin a la vorera.
Les queixes van dirigides als amos de les mascotes. "Es queden tan amples mentre l'animal fa la seva feina", lamenten. Exigeixen que es compleixi la normativa de tinença d'animals que obliga el propietari a recollir les defecacions. També critiquen que la policia els digui que "prenen nota" però que si no poden identificar l'amo no poden fer-hi res i que quan tinguin una persona ja netejaran la zona.

Enllaços recomanats: Premis cinema