Els veïns de Mas Ramada consideren que el passallís que construirà l'Ajuntament de Girona per substituir l'actual passera inundable no és suficient i demanen que s'acabi el més aviat possible l'avantprojecte del pont i del carril bici per connectar amb la resta de la ciutat. De fet, reclamaran al consistori que es comprometi per escrit a tenir finalitzat aquest avantprojecte abans d'acabar el mandat.

El president de l'associació de veïns de Mas Ramada, Eusebio Lavado, considera que els 56.000 euros que l'equip de govern es gastarà en el passallís es podrien haver destinat a l'avantprojecte del pont. Després de quaranta anys fent i refent la passera amb les seves pròpies mans, els veïns temen que, si es fa ara el passallís, s'acabi mantenint durant quaranta anys més i el projecte del pont i el carril bici acabi enterrat en un calaix.

Lavado considera que els barris del Sector Est -Mas Ramada, Vila-Roja i Font de la Pólvora- estan "oblidats" pel consistori, i lamenta que en el darrer ple s'acabés retirant la moció del PSC per a fer un pla integral al barri. En aquest sentit, creu que el nou passallís no acabarà amb els problemes endèmics de mobilitat al barri, i per això considera imprescindible que es desencalli l'avantprojecte del pont i el carril bici. El regidor d'Urbanisme, Carles Ribas, ha explicat recentment que aquest avantprojecte aviat estarà acabat però que caldrà un "debat profund" amb els veïns degut a la seva complexitat.