El jutge ha enviat a presó un home que va apunyalar-ne un altre com a revenja per unes suposades amenaces en una zona d'aparcaments situada de la frontissa de Sant Eugènia. L'agressió va tenir lloc l'11 d'abril, els Mossos van detenir l'agressor tres dies després i la víctima va haver d'ingressar a l'Hospital Josep Trueta de Girona a causa de les ferides.

El ferit és un home de nacionalitat marroquina, d'uns 40 anys i també veí de Salt. Encara es troba al centre sanitari ingressat però evoluciona favorablement i està fora de perill. Ambdós, víctima i agressor, es coneixien i segons fonts policials, els fets es van produir després que s'intercanviessin insults i a més, sembla que l'apunyalat havia amenaçat la família de l'agressor abans que es produís l'apunyalament.

El detingut és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí Salt i va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte de lesions. L'home compta amb antecedents policials i el jutge l'endemà de la detenció va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets van succeir al voltant de dos quarts de dotze de la nit de l'11 d'abril quan tres persones es trobaven dins d'un cotxe en una àrea d'aparcaments no asfaltada a l'àrea de la frontissa de Santa Eugènia -que limita Salt amb Girona-. En aquell moment, l'agressor es va apropar molt nerviós al vehicle i sense dir gairebé res va aprofitar que les finestres estaven abaixades, va treure un ganivet i, fent referència a unes suposades amenaces a la seva família, li va clavar al pit de l'home que estava assegut al lloc del copilot. Després que l'agredit li intentés agafar el ganivet per defensar-se, l'home va marxar.

A causa de la gravetat de les lesions, l'home va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos van obrir una investigació per esbrinar què havia passat i localitzar l'agressor.

Els policials van aconseguir localitzar el ganivet i van recollir diverses proves, fet que va permetre identificar el possible autor, un home veí de Salt. Tres dies després, el presumpte autor dels fets va ser detingut a Girona. L'agressor compta amb antecedents policials i el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona va decretar l'ingrés a presó.