L'Ajuntament de Girona i la Federació Catalana de Voluntariat Social organitzen la primera Setmana del Voluntariat, que tindrà lloc del 20 al 24 de maig i que culminarà amb la catorzena Fira d'Entitats.

Entre els principals actes hi haurà la jornada El voluntariat Universitari, on estudiants de la UdG explicaran les seves experiències com a voluntaris. La sessió es farà el dia 21 a dos quarts de set de la tarda. El dia abans, 20, el psicòleg Rubén Bravo impartirà la conferència Relació Malalt i Acompanyant: la importància d'una bona comunicació.

El dia 22, a les set de la tarda, es podrà assistir a la conferència Les instal·lacions de climatització i el confort humà, a càrrec de Josep Soler. Tot seguit, a les vuit, es farà una taula rodona sobre El valor del voluntariat de les persones grans.

El dia 23 de maig, tindrà lloc una jornada de voluntariat i empresa: Innova col·laborant, on es presentaran exemples d'experiències de col·laboració com l'Obra Social la Caixa i la Fundació Eurofirms, entre altres. A la nit, a més, es farà un sopar benèfic de la Fundació Oncolliga.

Finalment, el dia 24 de maig se celebrarà la 14a Fira d'Entitats de Voluntariat, on al llarg del dia es faran diversos tallers.