Un total de 44 alumnes han participat en la sisena edició del Projecte Rossinyol a Girona. D'aquests, 22 eren alumnes de la Universitat i la resta eren estudiants d'educació primària i secundària. L'acte de cloenda es va celebrar divendres al Centre Cultural La Mercè.

El Projecte Rossinyol, promogut per la Universitat de Girona amb la col·laboració de l'Ajuntament, és una iniciativa de mentoria que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social dels alumnes nouvinguts a través de potenciar el coneixement de la llengua i la ciutat. El projecte s'ha desenvolupat a quatre zones de la ciutat: Pont Major (escola Carme Auguet), Sant Narcís i Santa Eugènia (escoles Dalmau Carles, Santa Eugènia, Mare de Déu del Mont, Bell-lloc i l'institut de Santa Eugènia) , el Barri Vell (institut Vicens Vives) i al barri de Palau (institut de Montilivi).

Durant sis mesos, els mentors i mentorats han compartit vivències, han conegut noves cultures, han passejat pels carrers de la ciutat i han après a comunicar-se millor en català. A més, han participat en les divereses activitats organitzades als barris.