L'empresa FCC ha començat a treballar en el soterrament de tres grups de contenidors al centre de Salt. Es tracta d'una part del contracte adjudicat per l'Ajuntament de Salt a la societat encarregada de la recollida d'escombraries que quedava pedent d'executar tot i que l'acord es va segellar el 2009.

El regidor de Serveis Públics, Josep Valentí, ha explicat que es van adonar que faltaven per soterrar tres grups de contenidors que ja estaven al magatzem de les brigades. El representnat municipal va revisar el contracte i va comprovar que efectivament l'acord preveia el soterrament d'un total de contenidors i que per donar-ne compliment quedava executar aquests soterraments. Una de les bateries s'està col·locant al passeig Marquès de Camps, a tocar de la cruïlla amb el carrer Major. Un segon s'està fent a prop del Mercat Municipal i un tercer és al Grup Verge Maria.

El regidor ha explicat que s'han buscat tres ubicacions que deixin "la zona més ordenada" i al mateix temps s'han recol·locat alguns punts de contenidors. A la zona del Mercat per millorar la visibilitat global de l'entorn i al Grup Verge Maria perquè els que ara hi havia en superfície estaven molt a prop dels menjadors dels edificis propers. Totes les bateries disposen d'entre cinc i sis recipients i permeten la recollir de tot tipus de deixalles (vidre, paper, envasos, orgànica i rebuig).