La Policia Local de Salt va detenir dijous una persona acusada de portar 31 quilos d'haixix. L'actuació es va activar arran d'un dels controls preventius de seguretat ciutadana que sol establir el cos policial a la via pública.

En un d'aquests controls, els agents de la policia van detectar unes persones sospitoses de cometre actes delictius. Després d'un seguiment van interceptar una d'aquestes persones en un dels carrer.

Es tracta d'un jove de 25 anys, veí de Manacor, Khalid B., que portava una bossa de plàstic a la mà i que contenia una gran quantitat de paquets de haixix. Molt probablement li seguien la pista d'altres dies. En total, en aquesta actuació es van intervenir més d'onze quilos d'aquesta substància estupefaent. L'operatiu, però, no va acabar aquí.

Inspeccionant les immediacions de l'indret on varen detenir a aquest jove van trobar amagada una altra bossa de característiques similars que contenia prop de vint quilos de haixix en un punt on la policia ja havia vist a la persona anteriorment.

En total es varen incautar més de 31 quilos d'aquesta substància estupefaent. Per aquest motiu, els agents de la policia van procedir a la detenció de Khalib B. com a autor d'un presumpte delicte contra la salut pública per tal de posar-lo a disposició judicial.