L'esquarterador confés de la veïna de Girona, Montse Méndez Muciente, va intentar abusar d'una dona el mes de maig a Madrid. Ho va fer al portal de casa seva i en ple dia. En aquell moment, el belga Dave Verbist vivia en un bloc de la capital espanyola i va intentar abusar d'una dona de 25 anys de nacionalitat cubana. Sortosament no ho va aconseguir perquè els pares de la dona van sentir els crits de la noia. Verbist era el seu veí i segons va informar el diari ABC a més d'intentar abusar d'ella, l'espiava cada dia i sabia els seus moviments.

L'historial criminal de Verbist ,que va ser detingut per la Policia Nacional el 18 de juny com a responsable de la mort d'una jove danesa a la capital, no deixa de créixer. Durant la seva declaració, va sorprendre els agents quan també va confessar haver mort accidentalment i esquarterat una dona a Girona, Montse Méndez, que estava desapareguda des de l'octubre i de qui va dispersar les despulles de la dona quan va desfer-se del cadàver l'octubre passat.

Aquest nou fet de Madrid, segons el rotatiu madrileny, es remunta al 7 de maig, 40 dies abans que Verbist assassinés i cremés una turista danesa en un apartament al centre de Madrid. L'episodi va ocórrer quan la jove acabava de dir adéu al seu fill i els seus pares estaven a punt de marxa de casa. Verbist la va agafar pel coll, la va tocar i li feia cops de cap al terra mentre li cridava "puta", segons va explicar la víctima. Una noia que va tenir sort dels pares perquè van poder sentir crits. L'home en sentir que algú pujava, es va posar dins de casa i no en va sortir.

L'endemà, el pare i l'home de la dona van veure a Verbist i van trucar a l'administrador de la finca, però els va dir que havia llogat el pis a una dona. Un fet que desconeixien, però després de l'episodi de l'intent d'abusar de la noia, la família cubana no va tornar a veure mai més el belga.

El cas de la família cubana però va servir de molt a la Policia Nacional perquè va ser aquesta qui va reconèixer la imatge de l'assassí -Dave Verbist- que havia acabat amb la vida d'una turista danesa aquest mes de juny. Gràcies a ells i d'una trucada que van rebre, la Policia Nacional va poder arrestar a Verbist en un bar de Madrid. Abans però va mossegar un policia i tres dels seus amics van ser detinguts per resistència i desobediència.

Finalment a la comissaria va acabar de confessar que havia matat també a la gironina Montse Méndez. I pel que fa a la mort de la noia danesa, Verbist quan va declarar com va matar i va abusar de la turista danesa va explicar-los que se li'n va anar de les mans i que no tenia remordiments sinó que per a ell, la noia era un objecte.