d'un armari encastat a una plantació de marihuanaEls propietaris dels baixos de l'edifici havien fet un forat a terra per accedir al soterrani.Una escala que penjava del forat del pis de dalt portava fins a la zona de ventilació del bloc on hi havia la plantació Els Mossos van trobar un total de 130 plantes i els estris per al cultiu de la droga com ara aparells de ventilació

En un amagatall de pel·lícula. Així és com estaven ocultes les 310 plantes de marihuana del número 3 del carrer dels Castanyers del barri de Font de la Pólvora de Girona. Els encarregats del cultiu se les van enginyar per no ser atrapats però finalment, els va delatar la forta olor que desprenien les plantes a través de les reixes exteriors del local soterrani del bloc que havien tapiat. El dimecres, els Mossos van fer el quart operatiu contra el frau elèctric al barri i van trobar aquesta plantació un cop van tirar a terra la reixa de ventilació que havien soldat i tapiat. A l'interior del local van veure les plantes i una escala que hi portava i van deduir que s'entrava al local soterrani des dels baixos.

Però per poder entrar a la zona van necessitar l'autorització del jutge -que no va arribar a la zona fins cap a les tres de la tarda- ja que els propietaris dels baixos no els van obrir. I és que els encarregats del cultiu es van amagar dins del pis i fins que els Mossos van tirar-los la porta a terra no van poder ser detinguts. Es tracta d'un noi de 28 anys i d'una dona de 41 anys de nacionalitat espanyola, que van quedar arrestats per tràfic de drogues.

Un cop dins del pis, els agents van descobrir un enginyós amagatall. D'entrada, els propietaris de la plantació havien fet un forat per poder baixar en aquesta zona de ventilació de l'edifici i perquè no fos descobert van crear un armari encastat des d'on es baixava amb una escala a l'interior de la sala. En baixar van localitzar les 310 plantes de marihuana i tots els estris necessaris per al cultiu com aparells de ventilació, llums, entre d'altres. Es tracta d'un amagatall curiós i un indret per al cultiu que els Mossos mai `havien trobat en aquesta zona de Girona.