L'aplicació "Girona in" ha incorporat l'apartat "Autobús" per permetre consultar el temps estimat d'arribada de l'autobús a les parades de les línies 1, 2, 5, 7, 8, 10 i 11. Aquesta informació és consultable amb les línies d'autobús que formen part de Transports Metropolitans del Gironès (TMG) i s'està treballant també per poder-hi integrar les línies de Teisa (3, 4 i 6). Aquest sistema és possible gràcies a la instal·lació de GPS a les parades i als autobusos.

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha explicat que aquest avanç tecnològic "és un argument més per utilitzar el transport públic". "Des de l'Ajuntament estem treballant per donar el servei que el ciutadà espera i desitja, per apropar Girona als estàndards d'una ciutat accessible; per fer guanyar temps i en definitiva fer la vida més fàcil a la gent" ha afegit Alcalà.

L'Ajuntament va crear l'aplicació "Girona in", amb el propòsit de fer una ciutat més accessible i connectada. Es tracta d'una actuació que s'inclou en l'estratègia per transformar Girona en una ciutat intel·ligent. Després del llançament inicial de "Girona in" l'any 2012, l'aplicació s'ha anat actualitzant per introduir-hi nous continguts que la facin més atractiva i que permetin integrar tota la informació referent a la ciutat.