treballs per poder arrencar el curs La nova escola d'adults ja prèn forma.Operaris treballant per posar a punt una de les aules.

Atenció a interessats en alguns cursos. Professors preparant el curs.

El nou centre de formació d'adults de Girona, al carrer Narcís Xifra, de Sant Narcís, obrirà les portes a finals de mes amb una oferta de 52o places i amb nou profesors. Ara mateix, l'edifici, l'antiga escola taller, situat al Servei Municipal d'Ocupació, està en obres però ja està rebent persones interessades a inscriure's en alguns dels cursos que s'ofereixen.

Hi ha el graduat en educació secundària obligatòria (GESO), català, curs d'accés a cicles formatius de grau mitjà, preparació per a la prova d'accés a cicles formatius de grau superior i informàtica. En total hi haurà 21 grups. En total es disposarà de cinc aules. Tot plegat és fruit d'un conveni entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Girona.

El director de l'equipament, Fermí Porta, ha explicat que la intenció és iniciar les classes el 22 de setembre, si els treballs ho permeten. Si no, com a màxim es posposarien una setmana. La secretària del centre, Iolanda Teixidor, ha destacat el fet d'estar just al mateix edifici que el Servei Municipal d'Ocupació, un fet que permetrà que alumnes que busquin feina puguin tenir coneixement de l'existència dels cursos de formació.

De fet, l'escola d'adults té obert fins al 17 de setembre el període de matriculació i l'horari d'informació dels diferents cursos existents.

Aquest equipament complementarà al ja existent a la travessia de la Creu. Els dos centres faran estudis comuns, però el nou s'especialitzarà més en ensenyaments relacionats amb la formació encarada a la preparació per a l'ocupació laboral, mentre que el de la travessia de la Creu aposta més per ensenyaments relacionats amb l'alfabetització.