La guingueta polivalent del barri de Fontajau va entrar ahir en funcionament. Aprofitant la inauguració de l'espai, ubicat a l'avinguda de l'Amical Mauthausen, al matí es va fer una festa de l'escuma adreçada als veïns més joves del barri. A la tarda, diversos representants municipals, encapçalats per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, van fer la inauguració.

La instal·lació de la guingueta va ser una proposta sorgida dels veïns de Fontajau i que va ser escollida a la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2013. L'espai estarà obert a totes les entitats del barri i, atesa la seva polivalència, es preveu que s'hi organitzin d'activitats diverses per dinamitzar la zona i que, per exemple, pugui servir també per fer-hi reunions i altres actes.

L'edifici està format per cinc anelles estructurals sobre solera de formigó armat. En un extrem, el més proper a la via pública, hi ha l'accés principal a l'espai interior i l'accés als serveis higiènics. A l'altre extrem, hi ha l'accés a la zona de magatzem de la guingueta. Les tres obertures laterals fan de barra de servei de bar.