Els Mossos d'Esquadra han atrapat dos lladres que havien forçat les persianes d'una fleca i d'un basar xinès de Girona per entrar-hi a robar. Els dos joves -un d'ells menor d'edat- van quedar arrestats per temptativa de robatori amb força.

Els fets es remunten a aquest dissabte passat quan cap a dos quarts de vuit del matí, un testimoni va trucar a la comissaria dels Mossos per alertar-los de la presència dels pispes.

En aquell moment, segons els va descriure el testimoni dels fets, els dos lladres estaven rebentant les persianes dels dos locals, que es troben situats al carrer Agudes, al barri de Santa Eugènia de Girona.

Davant l'alerta, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra van desplaçar-se fins al lloc dels fets. I després de fer una recerca, van poder atrapar els dos lladres a uns carrers més enllà d'on havien intentat entrar i en el moment que estaven fugint per intentar escapolir-se de la policia.

Després d'escorcollar-los, els agents els van trobar els tornavisos que havien fet servir per forçar les persianes dels dos comerços, on no van arribar a entrar malgrat haver-ho intentat.

Els policies van identificar els dos lladres i se'ls van emportar emmanillats per dues temptatives de robatori amb força. Un dels detinguts per intentar robar a la fleca i el basar xinès és un jove de 24 anys i procedència marroquina que viu a Girona. L'altre és un menor d'edat i resideix a Salt.