l´altre viñas...

13.10.2014 | 06:55
l´altre viñas...
l´altre viñas...

"Sense voler donar consells
a ningú, però considero que
una persona formada i capacitada com és vostè
s'hauria d'informar més"

Diuen que "no hi ha opinions estúpides, nomes estúpids que opinen"... i en aquesta matèria sembla ser que el Sr. Jordi Viñas, alcaldable d'ERC per Salt, n'és un expert. En aquests darrers dies, ens està donant unes lliçons magistrals a través de la premsa, de com intentar guanyar unes Eleccions Municipals sense haver llegit cap manual de -almenys- Política Municipal, ni d'haver fet el més mínim intent d'assabentar-se dels procediments de l'Administració Pública per complir amb la legalitat dels tràmits. Res de tot això, vostè dispara i algú ja esquivarà...
Miri, Sr. Viñas, n'hi ha un (de manual) que es titula El Manual de l'Alcalde, molt senzillet i que si més no, t'apropa una mica als coneixements més bàsics de la vida quotidiana i del dia a dia municipal, és per a principiants... li recomano!
En relació amb la lliçó que ens intenta donar parlant dels manteniments del poble, s'hauria pogut informar i fer un repàs de les diferents àrees i partides de despesa aprovades en el pressupost municipal. Si s'ho hagués mirat, hauria observat, segur que gratament sorprès, que gairebé totes les grans àrees municipals tenen partides de manteniment i que el que sí fem en aquest municipi és manteniment, tant als edificis i equipaments municipals com a les places, parcs i jardins que tenim, i que, malauradament, el que no podem fer són grans inversions. Ja que és alcaldable li recordo, per si no ho sap, que el pressupost municipal és un document públic i que el pot consultar i demanar fàcilment.
Si el preocupa realment tot el que diu, el convido que es prengui la molèstia de preguntar als tècnics municipals -pot pujar al segon pis del consistori- si tots els problemes que esmenta tan alegrement s'arreglen amb més manteniment. Potser descobrirà que els degoters ja van sorgir a l'anterior legislatura amb el canvi de coberta i també li diran que, malgrat que no ha estat un problema fàcil de resoldre i que s'ha trigat més temps de l'espera't, aquest problema concret de goteres ja està resolt.
I si em permet i ja per acabar, li recordo (també per fer memòria) que en el Mandat Municipal 2007-20011 i amb Govern de PSC i ERC, el responsable d'Urbanisme era un Tinent d'Alcalde d'Esquerra Republicana i que el responsable del manteniment dels Edificis Municipals era un Tinent d'Alcalde d'Esquerra Republicana i que per casualitats de la vida (o de les urnes) no varen treure cap regidor a les Municipals del 2011... per què serà? Sense voler donar consells a ningú, però considero que una persona formada i capacitada com és vostè s'hauria d'informar més i millor abans d'opinar res, per no transmetre idees o conceptes erronis a la ciutadania. En paraules seves: "hem d'explicar bé les coses..."
Resto a la seva disposició.

Girona

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

S'ha atorgat a Céline Xicola i Montserrat Carbonell. La subvenció, de 6.000 euros, busca potenciar...

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

La sentència imposa una pena de dos anys de presó al seu company de pis, que va ajudar-lo a...

Ningú no governa el turisme

Ningú no governa el turisme

La jornada «Governar la ciutat amb turisme», celebrada ahir a Girona, conclou que és molt difícil,...

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Agents de la policia local de Salt han detingut recentment un jove de 21 anys per la seva...

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

El Consorci de les Vies Verdes de Girona està actuant en el tram urbà d'inici de la...

Enllaços recomanats: Premis cinema