Donar lliçons

20.10.2014 | 07:11

"La ciutadania ja en té prou d'aquesta manera de fer política, i jo no tinc cap ganes de llegir el "manual de l'alcalde" del qual em parla"

Si creure en els principis d' honradesa i ètica és ser estúpid, li confesso Sra. Portulas, jo ho sóc! Miri, la ciutadania ja en té prou d'aquesta manera de fer política, i jo no en tinc cap ganes de llegir el "manual de l'alcalde" del qual em parla perquè m'ensenyi a actuar, no sé sota quin patró: Jo no vull ser ni actuar com vostès. Ni vull rebre lliçons de qui no en pot donar. Lluitaré per canviar aquesta manera que tenen de fer les coses, i si pretén desacreditar-me basant-se en la seva visió de com han gestionat els regidors d'ERC l'Ajuntament de Salt en el passat, s'equivoca. Sense entrar a considerar si ho varen fer bé o no tan bé, han passat gairebé 4 anys des d'aleshores: han tingut temps suficient per prendre mesures.
Per cert, sap per què no vàrem treure cap regidor? Doncs li dono la meva opinió: massa anys donant suport a un partit com CiU (8 anys) com també al PSC, per aconseguir estabilitat de govern a Salt. Possiblement la ciutadania ens va retreure que a Salt no s'havien fet bé les coses. Penso que sí que es podien haver fet millor, especialment a l'hora d'escoltar i tenir en compte les opinions dels saltencs.
Ara és l'hora en què ERC diu prou. Si la ciutadania té ganes d'un canvi, i vol que el seu alcalde sigui un "estúpid" que no ha llegit el seu "manual de l'alcalde", aquest sóc jo. Un alcalde que vol treballar pel poble, que valora la participació ciutadana, un alcalde i un equip de gent que basarà la seva tasca en la honestedat i l'ètica, aquest és el meu compromís i el del meu equip.
També li faig saber que estic a la seva disposició per tractar qualsevol qüestió política, per parlar-ne, discutir-ho si cal, però sempre des del respecte i la discrepància, en cap cas amb insults i atacs personals. Com fins ara, perquè no hi ha un altre Jordi Viñas, sóc el mateix ciutadà de Salt que es preocupa pel seu poble i pel seu Ajuntament, i que com qualsevol altre - i des del respecte - opina sobre el que hi passa i creu millor, i valora com no pot ser d'altra manera la gestió del que s'hi esdevé. Ens sentirà opinar sobre fets, esdeveniments i gestió, i hi donarem el nostre punt de vista. No ens sentirà insultar ni desqualificar. Cordialment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

S'ha atorgat a Céline Xicola i Montserrat Carbonell. La subvenció, de 6.000 euros, busca potenciar...

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

La sentència imposa una pena de dos anys de presó al seu company de pis, que va ajudar-lo a...

Ningú no governa el turisme

Ningú no governa el turisme

La jornada «Governar la ciutat amb turisme», celebrada ahir a Girona, conclou que és molt difícil,...

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Agents de la policia local de Salt han detingut recentment un jove de 21 anys per la seva...

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

El Consorci de les Vies Verdes de Girona està actuant en el tram urbà d'inici de la...

Enllaços recomanats: Premis cinema