El servei d'emergències de la Generalitat informa que uns 38.000 abonats a tot Catalunya patien talls en el subministrament. 4.000 d'aquest es troben a la demarcació de Girona, bàsicament al Gironès i la resta a les comarques del Vallès i el Maresme. D'altra banda, els Bombers han realitzat fins a les 14:30 unes 63 sortides a causa dels forts vents que està patint durant el dia d'avui les comarques gironines.

Trànsit informa que a les 17.40, per caiguda d'arbres hi ha afectació viària a la GI-550 a Riudarenes i a la C-250 a Quart.

El temporal de vent que avui ha batut Catalunya ha començat a amainar aquesta tarda, amb la qual cosa la Direcció General de Protecció Civil ha rebaixat al nivell d'alerta el pla d'emergències Procicat, que havia activat aquest matí.

Malgrat baixar la intensitat del vent, la Direcció General de Protecció Civil ha continuat demanant prudència en els desplaçaments a peu i en vehicle i evitar-se col·locar-se al costat de murs i cartells.

A primera hora d'aquesta nit únicament una carretera, la BV-1243, a Caldes de Montbui, manté restringida la circulació per la caiguda d'arbres i branques, mentre que una intensa nevada obliga a usar cadenes al port de la Bonaigua, al Pla de Beret i a la BV-4024, entre Guardiola de Berguedà i Coll de Pal, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Segueixen sense poder circular els trens per les línies R3 i R4, tallades per la caiguda d'arbres, un dels quals ha fet descarrilar un tren a El Figaró i ha causat ferides greus al maquinista a l'incrustar-se el tronc de l'arbre en la cabina del tren.