La portaveu del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha manifestat el seu rebuig a la proposta de pressupostos de la Generalitat per al 2015. En aquest sentit, la portaveu popular ha manifestat que "els pressupostos de la Generalitat per al 2015 maltracten la ciutat de Girona". "S'obliden de la nostra ciutat", ha dit Veray, que ha explicat que "en la proposta presentada no es preveu cap de les inversions que la ciutat necessita de manera urgent i que estan pendents des de fa anys".

Per a Veray, "totes les inversions importants que cal que s'abordin per part del Govern a la ciutat de Girona segueixen sense figurar en el projecte de pressupostos de la Generalitat", i va afegir que aquest fet "demostra la manca de compromís de CiU i del Govern de Catalunya amb els gironins i les gironines".

Veray ha recordat que "des del grup municipal del PPC hem demanat en diverses ocasions a l'equip de govern que reclami a la Generalitat les inversions pendents a la ciutat així com tot allò que aquesta deu a l'Ajuntament, però Puigdemont es desentén del tema i mira cap un altre costat".

"Els pressupostos són els que marquen i dibuixen allò que el Govern farà l'any vinent i malgrat que hem escoltat de manera reiterada que el 2015 es construirà la tan anhelada, i pendent des de fa anys, nova estació d'autobusos, als pressupostos no hi figura cap partida per aquesta obra", s'ha queixat Veray.